Saturday, May 30, 2015

7 saker du kan göra i ett lång distans förhållande

Uttråkad med att bara chatta med din älskare online? Här kan du finna olika saker vilket du och din partner kan göra online och som kommer att hjälpa er att förbättra eran relation.

Av explosionen av internet och teknologi bland de moderna ungdomarna, är det inte underligt att finna människor i lång distans förhållanden. Men kärlek i luften gör det svårare att ta del av många saker. saker som du kan göra in den riktiga världen.
Men du kan fortfarande testa på nya saker med din partner på internet och vi har listat dem här under.

Video chatta


Video chattande kommer att ge dig en känsla av att du är med din partner. Detta är bättre än textande och detta hjälper dig båda två att uttrycka era känslor. Du kan se ansiktsuttrycken på din partner och detta kommer att bli ditt nästa steg i erat chattande. Du kan använda dig av Skype, Tango, Camfrog och diverse applikationer.

Spela online spel tillsammans


Du kan spela online spel tillsammans med din partner från olika smartphone appar vilket du kan ladda ner från Google Play Store eller från App Store beroende på vilken smartpohne du använder dig av. Du kan också spela online spel med användning av din PC från olika online webbsidor eller så kan du ladda ner Camfrog där du kan spela spel så som 4 i rad, tic-tac etc.

Prata i telefon


Prata i mobil kommer att bli riktigt kul eftersom det kan vara intressant att lyssna på den andra partnerns accent. Du kan också lyssna på romantiska sånger tillsammans i telefon vilket kommer att göra att ni båda mår bra.

Textande


Du kan göra många saker så som att video chatta, spela spel tillsammans, röst samtal etc, men det kan räcka med att ni alltid är uppkoplade med användningen av online chatten. Du kan texta 24 timmar medans du håller på med annat arbete, även på toaletten. Så du kan inte säga nej till textande även om det finns andra roliga saker att göra.

Ta reda på hur er framtida bebis kommer att se ut


Du kan ta reda på hur eran bebis kommer att se ut med användning av Morphing.com, det kommer att visa fina resultat. Exemplen kommer att se ut som båda ni två och där kommer även finnas många exempel. Så du kan ta reda på hur din bebis kommer att se ut i framtiden.

Född barn på avstånd


Den manliga partnern kan konservera spermierna och skicka det till den kvinnliga partnern. Den kvinnliga partnern kan använda det för att bli gravid och senare ge ett nytt liv till ett barn. Detta är konstigt men kan vara möjligt om du verkligen vill ha ett barn och om båda partnerna inte kan ses direkt.

Virtuell värld (Framtidens teknologi)


Här så måste ni båda bära någon slags speciell utrustning vilket kommer att ta er till den nya världen där ni kan träffa varandra. Ni kan också se andra människor runt omkring er som använder utrustningen. Du can dejta i den virtuella världen.

0 comments:

Post a Comment

Find us on facebook

Copyright © 2014 Scandinavian Funda